Schrijver

Schrijver

De schrijver in mij ontwaakte bewust begin 2016. Iets in mij vertelde dat er boeken Aanwezig waren binnenin en dat mijn proces, mijn Levenswandel, met de wereld gedeeld wenste te worden.

Ik startte schoorvoetend en eerder sceptisch een blog. Ik schreef mijn eigen kleine persoonlijke stapjes uit en deelde deze online. Al gauw begonnen mijn visuele verbeeldingen zich ook in verschillende vormen van beeldtaal zichtbaar te maken.


Poëzie

Eind 2019 gaf ik mijn eerste dichtenbundel uit in eigen beheer. Een bundeling van poëzie Onderweg naar mij(n )Zelf die beeldtalerig mijn levenswandel schetst van het begin van mijn blog tot op het moment van uitgave.

Onderweg naar mij(n )Zelf

Recente gedichten


Eigen-Wijs-Heidjes

Sinds enige tijd schrijf ik ook eigen-wijs-heidjes. Net als mijn visuele kunstwerken, bevatten deze quotes meerdere bodems. Ze zetten jou graag aan tot een verdiepend denken of voelen.

Op mijn blog publiceer ik regelmatig een eigen-wijs-heidje met bijhorende verdiepende tekst. Op een later tijdstip zullen deze in verschillende vormen aangeboden worden in mijn webwinkel.


Leefstof

De verworven inzichten onderweg naar en met mijn Zelf vat ik op mijn blog inspirerend samen in de vorm van Leefstof.


Medeauteur

Enkele van mijn gedichten en teksten verschenen ook in andere publicaties. Mijn ervaringen hierover kan je eveneens lezen op mijn blog.

Kwetsbaar Krachtig

Kwetsbaar Krachtig

“Kwetsbaar Krachtig” bundelt  getuigenissen van 92 WonderWijven over sleutelmomenten en inzichten die hen de kracht hebben gegeven om meer zichzelf te worden dan ze ooit hadden gedacht te zullen zijn.  
Pakkende, relativerende, grappige en troostende verhalen, gedichten, uitspraken, illustraties en kunstwerken waar anderen zich in herkennen, waardoor ze kunnen groeien en die niemand onberoerd zullen laten.

Wonderschrijverij
ISBN: 9789082719710 

Diepte

DIEPTE

Een unieke verzameling aan gevoelens binnen het proces tussen worsteling en herstel. Geschreven door dichters met een veelzijdig pallet aan achtergronden en ervaringen. Sommigen met een groot vermogen zich in het gevoelsleven van mensen met een psychische aandoening te verplaatsen, anderen met de eigen opgedane en doorleefde ervaring als inspiratiebron.

DIEPTE
ISBN: 9789463679459


Nieuwsbrief

Wens je maandelijks op de hoogte te blijven
van mijn creatieve woorden en beelden?

Blogbrief

Wens je mijn blogposts rechtstreeks
in je mailbox te ontvangen bij publicatie?