Kunstwerker

Kunstwerker

Het eerste dat ik in herinnering als kind vasthad om te spelen, was een legoblokje of een (kleur)potlood. Op lagereschoolleeftijd vervoegde de verf met het penseel zich bij dit creatieve arsenaal. Ik kon genieten van het pure proces van creatieve uitdrukking en tekende en schilderde verschillende visuele visioenen op papier. Mijn voorkeursstijl neigde naar het surrealisme met Magritte en Dali als favorieten.

Na een tiental jaren pauze omwille van een diepgewortelde faalangst, nam ik enkele jaren geleden als eerste stap bibberend het kleurpotlood terug op. Een proces van vallen en opstaan doorheen innerlijke heling op zoek naar de vrijheid van mijn creatieve Innerlijke Kind. Ondertussen zijn de eerste schilderijen op doek terug werkelijkheid en kan mijn creativiteit weer vrij zonder belemmering stromen. Deze keer niet alleen op papier of doek. Ook in het digitale landschap weet ik mij vrijelijk te bewegen.

Als visuele creatieveling verbeeld ik nog steeds graag de diepere bodems van onze werkelijkheid. Hieronder vind je een overzicht van mijn recente tekeningen, schilderijen en digitale ontwerpen. Mijn creaties kunnen (binnenkort) bedrukt op verschillende media aangeschaft worden in mijn webwinkel. Elke creatie heeft een eigen verhaal waarmee het jou graag begeleidt onderweg naar jouw essentie.


Mijn creaties


Nieuwsbrief

Wens je maandelijks op de hoogte te blijven
van mijn creatieve woorden en beelden?

Blogbrief

Wens je mijn blogposts rechtstreeks
in je mailbox te ontvangen bij publicatie?