Onderweg naar mij(n )Zelf

Onderweg naar mij(n )Zelf

Het Leven is een pelgrimstocht langs soms diepe, duistere dalen en evengoed wijds verLichte uitzichten, langs spiraalwegen die herhaling lijken te zijn van wat al achtergelaten werd. Het Leven leidt je niet altijd langs die wegen of plaatsen die je op voorhand bedacht had en toch brengt het je waar je dient te zijn, steeds dichter bij jouw Zelf.

Drie jaar geleden begon ik te schrijven om dit onderweg Zijn beeld en taal te geven. In deze bundel vind je 38 authentieke stukjes poëzie van mijn ervaring als Levenspelgrim, ter ondersteuning, als inspiratie of misschien wel herkenning.


De weg van een mens naar zichZelf kent hoge toppen en diepe dalen en ligt bezaaid met brokstukken uit het verleden. Zonder verbloemen neemt Helena Gwyn je mee op hun reis. De authenticiteit en rauwheid van de gedichten doen je inzien dat je niet de enige bent die dit pad bewandelt.

An Bollansée

Helena geeft een heel eerlijke inkijk in het diepste van haar ziel, die fascineert en inspireert. Kwetsbaar. Haar woorden grijpen je en laten je niet snel los. Herkenbaar. Een tocht vanuit de duisternis van het leven onderweg naar het licht. Hoopvol.

Annick VermeulenBinding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 148mm x 210mm
Aantal pagina’s : 82
Uitgeverij : Helena Gwyn
ISBN : 9789463965002
Datum publicatie : 09-2019


Nieuwsbrief

Wens je maandelijks op de hoogte te blijven
van mijn creatieve woorden en beelden?

Blogbrief

Wens je mijn blogposts rechtstreeks
in je mailbox te ontvangen bij publicatie?