Reading

Reading

Alles is energie

In essentie is alles in het leven en het Leven zelf te herleiden tot een vorm van bewuste energie. Deze energie laat zich herkennen als gedachten, emoties, herinneringen, ervaringen, ontmoetingen, … . Bij voorkeur wensen we deze als aangenaam, bevorderend en optillend te ervaren. Soms zijn deze ook onaangenaam en zelfs blokkerend en traumatiserend. Deze energie slaat zich ook op in ons lichaam en dragen we al onze levens met ons mee. Energie uit dit of andere levens vanuit onze eigen ervaringen. Energie van anderen vanuit ontmoetingen. Energie van onze ouders en voorouders doorheen de familielijn. Energie die kan leiden tot ziektebeelden of steeds herhalende patronen die ons blijvend blokkeren in onze groei en ons Zijn.


Visuele reading

Onderstaande tekeningen geven een voor en na weer van een reading. Mijn visuele creativiteit geeft mij de mogelijkheid jouw veld visueel voor te stellen. Telkens mag ik over de grenzen van tijd en ruimte heen invoelen waar de Goddelijke Kern, Aanwezig in elke Mens, belemmerd, gevangen, versluierd, leeggezogen, … wordt, door karmische trauma’s, gemaakte geloftes, entiteiten, … . Dat wat aanwezig is en gezien wil worden, mag ik op deze manier helder weerspiegelen zodat er gericht geheeld kan worden. Evenzeer mag ik het stralen van het Oorspronkelijke Licht en het geheelde Innerlijke Kind zien opstaan en visualiseren.

Loop jij vast op steeds herhalende patronen gespiegeld en aangeraakt door jou omgeving? Heb je een aanhoudend of terugkerend ziektebeeld waar men geen antwoord op weet? Wil je verder groeien en ontplooien en blijf je botsen tegen hetzelfde onzichtbare plafond? Dan kan een visuele reading jouw helderheid brengen wat en waar er dieper verborgen om heling en Liefde gevraagd wordt.


Hoe ga ik te werk

Een reading gebeurt aan de hand van een gesprek. Dit kan live of virtueel via Zoom, Skype of andere videobellende programma’s. Tijdens het gesprek duik ik met jou in jouw verhaal. Doorheen het wisselgesprek vertel ik wat ik te zien krijg, aangevuld en gestuurd door hoe dit bij jou voelt terwijl ik het vertel. Achteraf krijg je wat ik zag ook visueel toegestuurd.

De investering in jouw ontwakende en ontplooiende Zelf bedraagt 95 EUR. Graag vooraf betaald.Nieuwsbrief

Wens je maandelijks op de hoogte te blijven
van mijn creatieve woorden en beelden?

Blogbrief

Wens je mijn blogposts rechtstreeks
in je mailbox te ontvangen bij publicatie?