Ontwerp

Ontwerp

Energetische visualisatie

Alles wat zichtbaar is, is in essentie energie die een tastbare en zichtbare vorm heeft aangenomen. De bezieling van jouw project, jouw aanbod of onderneming is in essentie reeds aanwezig als energie. Intuïtief lees ik de energie van wat ontworpen dient te worden. Met mijn creatieve kwaliteiten zet ik dit om in een digitale vorm. Dit kan een logo zijn, een huisstijl of ook de illustratie van een meerdelig project zoals een boek of inspiratiekaarten. Ook geschilderde uitwerkingen op doek behoren tot de mogelijkheden.


Hoe ga ik te werk

Een ontwerp start met een gesprek waarin ik luister naar jouw wensen en naar wat jij ontworpen wil ontvangen. We verzamelen samen alles wat voor jou resoneert. Dit kunnen lettertypes zijn, bepaalde kleuren, websites met een bepaald gevoel, … . Alles dat jou iets zegt hoort erbij ongeacht of dit inhoudelijk te maken heeft met jouw thema. Hiermee stel ik een moodboard samen waarin ik intuïtief op zoek ga naar de rode draad. Vervolgens gaan we stapsgewijs onderweg van een vage schets tot een concreet afgewerkt ontwerp.

De investering in jouw gevisualiseerde bezieling is projectafhankelijk met een mininum van 600 EUR excl. BTW. De definitieve prijs wordt na gesprek in overleg vastgelegd.


OntwerpenNieuwsbrief

Wens je maandelijks op de hoogte te blijven
van mijn creatieve woorden en beelden?

Blogbrief

Wens je mijn blogposts rechtstreeks
in je mailbox te ontvangen bij publicatie?