Channeling

Channeling

Zielsmanifestatie

Als Ziel manifesteren en dalen we af in een menselijk lichaam om doorheen gekozen levenservaringen de eigen Goddelijkheid bewust te herontdekken. Eens ingedaald vergeten we onze gekozen reisweg en onze oorspronkelijke Goddelijkheid en lijken we vaak een speelbal te zijn van wat het leven aanbiedt. Deze levensreisweg gaan we echter niet alleen aan. Buiten de materie is er een team aan gidsen en engelen dat met ons meegaat. Contact met dit team kan een helder Licht schijnen op jouw huidige Levenspad.


Christusenergie

Sinds enige tijd sta ik schrijvend in verbinding met mijn LichtTeam zoals ik hen graag noem. Wat begon als af en toe een vorm van automatisch schrift, ontpopte zich tot een dagelijks geschreven en begeleidende dialoog met dit team en uiteindelijk mijn mentor Yeshua.
Yeshua, Jezus of de Christus, belichaamde samen met zijn vrouw Maria Magdalena de Christusenergie in hun tijd.

Deze energie omvat een beleving van onvoorwaardelijke Liefde en eenheid van de Aardse dualiteit. Dit bewustzijnsniveau wordt bereikt door het omarmen van onze eigen Goddelijkheid. Deze vorm van leven vanuit het Hart betekent het begin van de Nieuwe Tijd van harmonie en eenheid waar we nu samen naar onderweg zijn.

Als kanaal voor de Christusenergie kan ik in verbinding gaan met jouw LichtTeam zodat zij jou kunnen begeleiden op jouw volgende levenstredes.

Loop je vast op bepaalde aspecten of patronen, blijven bepaalde situaties zich herhalen of tast je in het duister betreffende jouw talenten of volgende tredes in het leven? Dan kan een channeling met jouw LichtTeam een helder Licht schijnen op jouw Levenspad.


Hoe ga ik te werk

Een channeling krijgt vorm aan de hand van een specifieke vraag of een ruimer gesprek. Dit kan via mail of virtueel via Zoom, Skype of andere videobellende programma’s. De channeling gebeurt niet live. Op basis van je mail of het gesprek ontvang ik de boodschap nadien al schrijvend op het moment dat deze zich aandient. Deze stuur ik jou daarna toe als Word-document.

De investering in jouw geschreven levenswegbegeleiding bedraagt 65 EUR. Graag vooraf betaald.Nieuwsbrief

Wens je maandelijks op de hoogte te blijven
van mijn creatieve woorden en beelden?

Blogbrief

Wens je mijn blogposts rechtstreeks
in je mailbox te ontvangen bij publicatie?