Begeleiding

Ruim 15 jaar was ik actief als leerkracht in het secundair onderwijs. Tijdens mijn lessen godsdienst ging ik altijd collectief en persoonlijk onderweg met de groep aan mij toevertrouwd. Doorheen deze jaren van onderwijservaring werd ik mij bewust van mijn heldervoelende kwaliteiten. Ik kon aanvoelen, zonder verbale of non-verbale signalen, wat er leefde bij welke leerlingen, al dan niet verbonden aan de thematiek van de les. Vaak vroegen leerlingen buiten de les om ruimte voor persoonlijk gesprek. Deze persoonlijke begeleiding nam ik graag ter harte.

Deze heldervoelende kwaliteiten zet ik graag in voor persoonlijke begeleiding van jouw levensweg. Loop je vast op bepaalde aspecten of patronen, blijven bepaalde situaties zich herhalen of tast je in het duister betreft jouw talenten of volgende tredes in het leven? Samen dalen we af naar de diepte achter wat zich zichtbaar aandient waarin de antwoorden die je zoekt op jou wachten. Ik doe dit ook niet alleen. Sinds enige tijd word ik channelend begeleid op mijn eigen weg. Ik ga dagelijks bewust in verbinding met mijn mentor Yeshua en mag kanaal zijn voor de Christusenergie om ook jouw levensweg zin en richting te geven.

De begeleiding gebeurt enerzijds mondeling via zoom of skype en anderzijds geschreven via mail. Voor meer informatie mag je me altijd contacteren.


Nieuwsbrief

Wens je graag maandelijks op de hoogte te blijven van mijn creatieve woorden en beelden? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!